Mr. Pizzabager eller Mr. Big Boss?

Lever vi et liv som vi føler os kaldet til, eller et som andre kalder os til? Lyt med i denne episode af PLAN E hvor Shahab Milani er inviteret med til en snak om bl.a. drømme, racisme, fordømmelse og gåpåmod. Mr. Milani kommer fra Iran, men kom til Danmark med sine forældre da han var 4 år gammel. Samtalen tager udgangspunkt i én af Shahabs oplevelser fra gymnasiet - at blive stemplet af sin gymnasielærer som fremtidig 'pizzabager'. Pizzabagerne kan vi ikke leve uden, men hvorfor var det ikke Jens i klassen som fik dette stempel? Trods sin unge alder, fik Shahab hurtigt sit debut som chef i en stor, dansk organisation. Lyt med når svoger og svigerinde dykker ned i afgørende, livsvigtige emner som næstekærlighed og troen på, at drømme kan blive til virkelighed trods udfordringer.
Lever vi et liv som vi føler os kaldet til, eller et som andre kalder os til? 
Lyt med i denne episode af PLAN E hvor Shahab Milani er inviteret med til en snak om bl.a. drømme, racisme, fordømmelse og gåpåmod. 
Mr. Milani kommer fra Iran, men kom til Danmark med sine forældre da han var 4 år gammel. Samtalen tager udgangspunkt i én af Shahabs oplevelser fra gymnasiet - at blive stemplet af sin gymnasielærer som fremtidig 'pizzabager'. Pizzabagerne kan vi ikke leve uden, men hvorfor var det ikke Jens i klassen som fik dette stempel? Trods sin unge alder, fik Shahab dog hurtigt sit debut som chef i en stor, dansk organisation. Lyt med når svoger og svigerinde dykker ned i afgørende, livsvigtige emner som næstekærlighed og troen på, at drømme kan blive til virkelighed trods udfordringer.