Displaying all 7 episodes

Mr. Pizzabager eller Mr. Big Boss?

Lever vi et liv som vi føler os kaldet til, eller et som andre kalder os til? Lyt med i denne episode af PLAN E hvor Shahab Milani er inviteret med til en snak om bl.a. drømme, racisme, fordømmelse og gåpåmod. Mr. Milani kommer fra Iran, men kom til Danmark med sine forældre da han var 4 år gammel. Samtalen tager udgangspunkt i én af Shahabs oplevelser fra gymnasiet - at blive stemplet af sin gymnasielærer som fremtidig 'pizzabager'. Pizzabagerne kan vi ikke leve uden, men hvorfor var det ikke Jens i klassen som fik dette stempel? Trods sin unge alder, fik Shahab hurtigt sit debut som chef i en stor, dansk organisation. Lyt med når svoger og svigerinde dykker ned i afgørende, livsvigtige emner som næstekærlighed og troen på, at drømme kan blive til virkelighed trods udfordringer.

Black Lives Matter

Uretfærdighed, racediskrimination, realitet...Lyt med i dette afsnit af Plan E, hvor Joel Raburn er inviteret med til en ærlig snak om BLM bevægelsen.

Love is all you need...

Hvorfor i alverden blive gift efter 18 måneders kæresteri?

MILD OG TÅLMODIG

Hvad er kærlighed? Jeg kommer med mit bud på, hvad kærlighed er i denne reflektion. Tag det til dig og reflekter over, hvordan du oplever kærlighed fra dem omkring dig.

SINDS m. Maccen

Halå - man taler jo aldrig om sindet - og det skal vi i dagens afsnit have lavet om på. Vi har jo alle et. Er du typen med tendens til et mørkere eller lysere sind? Og hvordan kan vi hjælpe os selv og hinanden til et liv med balance i sindet? Denne episode gæster Mathilde, aka Maccen, aka Macs, aka en af mine BFF. Du vil ikke gå glip af dagens guldkorn i form af en rå og ærlig samtale mellem to SINDsyge gode veninder.

3 ting på en øde ø - Joel Raburn

I dagens afsnit spoler vi tiden tilbage til ét af folkeskolens gyldne spørgsmål: "Hvilke 3 ting ville du tage med på en øde ø?" Et yderst simpelt spørgsmål i børnehøjde som vi i dag forsøger at krydre med dybde og livets erfaringer. Dagens gæst som får æren af at besvare dette spørgsmål er endnu engang Joel, aka Daddy, som højst sandsynligt har andet på sin liste end barndommens slik, iPad og en kasse kolde Faxe Kondi.

OMG

New year, new me. Eller bare nyt år, helt ny podcast. "Plan E" er hermed i luften. Lyt med for allerførste gang og kom med helt tæt ind på et emne som både bygger bro hos mennesker, men som også i den grad desværre skaber konflikt og barriere. Det er The big G. Gud. Vi skal i dagens afsnit snakke om hvorvidt Gud efterhånden er en uddød illusion, eller noget vi har brug for mere end nogensinde i Herrens år 2020. Dagens gæst er Emilys egen far, Joel aka Daddy.